Menu

FunderMax

  • - FunderMax Avusturya merkezli global boyutta bir cephe kaplama ve yapı malzemesi üreticisidir.

 

  • - FunderMax firması yeşil çevre politikası ile doğa dostu bir işletme sınıfında hizmet vermektedir. Doğa dostu bir işletmenin belli başlı maddi yükleri olmaktadır. Ancak bu yükleri müşterileri üzerine yüklemeden kaliteli ve doğa dostu ürünler üreterek daha çok satış yapıp bu yükü kendileri yüklenmeyi amaçlamaktadırlar.

 

  • - Avusturya, Fransa, Hindistan, ABD, İsviçre, Polonya gibi bir çok ülkede şubeleri bulunmaktadır. Uluslararası yapılan satışlar firma açısından daha büyük bir övünç ve güven kaynağı haline gelmiştir. FunderMax ismini tüm dünyaya tanıtmak ve bu güveni onlarla paylaşmak son derece önemlidir.

 

  • - Sorunları yaratıcı ve akılcı çözümler ile buluşturan firma güven, dürüstlük, şeffaflık ve sorumluluk duygusunu merkez alarak hizmet vermektedir. Sorunları nasıl çözdüğünüz neden çözdüğünüzden daha önemlidir. İşte bu sebeple Fundermax olabilecek en akılcı ve pratik çözümlerini şıklık ile buluşturarak sizlere sunmaktadır.
fundermax
fundermax
  • - FunderMax bir çok büyük ve uluslararası firma ile çalışmış ve kendini tüm dünyaya ispatlamış bir firmadır. Ancak her büyük firmada olabileceği gibi Fundermax içersinde de sorunlar yaşanmaktadır. Yüksek maliyet konusunda sorun yaşasalar bile sadık müşterileri sayesinde bu sorunların üstesinden gelebilmektedirler.
  • - Firmanın kazandığı çeşitli ödül ve sertifikalar bulunmaktadır. Wc kabinleri , duş kabinleri ve daha birçok kompakt laminant uygulaması ile ilgili kazandıkları ödüllleri bulunmaktadır.